Meier Byggeråd & Arkitektur er din dedikerte partner for prosjektering og design. Mitt mål er å gi arkitekter og byggefagfolk enestående ekspertise innen alle aspekter av prosjektene deres. Med en rik erfaring og et forpliktende forhold til kvalitet er jeg her for å hjelpe deg med å realisere dine arkitektoniske visjoner.

Ekspertise innen byggeråd & arkitektur

Min kompetanse spenner over ulike områder innen arkitektur, fra boligprosjekter som hus og leiligheter til kommersielle bygninger som omfatter kontorer, detaljhandel, hoteller og restauranter. Min tilnærming til prosjektering dreier seg om å optimalisere romlige layouter, funksjonalitet, estetikk og livsstilskrav. Jeg er også forpliktet til å gi verdifulle råd om energieffektivitet, slik at prosjektene dine blir miljøvennlige.

byggeråd & arkitektur

Ace & Tate | Van Woustraat | Amsterdam

CE | frilans prosjektering

Frilans prosjektering og design

Med omfattende erfaring fra samarbeid med ledende arkitektfirmaer innen kommersielle, detaljhandel og boligsektorer, bringer jeg dyptgående kunnskap om hele byggeprosessen. Denne kunnskapen omfatter konseptualisering, designutvikling, teknisk detaljering, materialvalg og samordning med interne og eksterne teammedlemmer. Jeg har vellykket håndtert krav til bygningsforskrifter i ulike land, og sørger for at prosjektene dine er i samsvar og av høy kvalitet.

frelans prosjektering

Tegne- og modelleringstjenester

Meier Byggeråd & Arkitektur tilbyr en rekke tegne- og modelleringstjenester for å imøtekomme de unike kravene til prosjektene dine. Mine ferdigheter spenner fra 3D-modellering og visualisering til 2D-tegninger, inkludert plantegninger, fasadetegninger, seksjoner, tekniske detaljer og mer. I tillegg tilbyr jeg skjematiske tegninger for VVS og elektro, rømningsplaner, overflateplaner og takplaner, slik at hver detalj blir grundig dokumentert.

tegning og modellering

3D-måling og stedskartlegging

Min spesialisering innen 3D-lasermåling er et kjennetegn på min forpliktelse til nøyaktighet. Jeg utmerker meg i nøyaktig registrering av eksisterende rom, enten det er en butikk, en bolig eller en historisk bygning. Videre er det mulig å effektivt dokumentere bygninger med 360-graders bilder, slik at du kan utforske stedet fra komforten av ditt eget arbeidsområde. Med mine detaljerte tegninger og 3D-modeller får du den avgjørende informasjonen du trenger for prosjektene dine.

3D lasermåling

AutoCAD Konsulent

Utnytt hele potensialet til AutoCAD med mine omfattende konsulenttjenester. Min grundige kjennskap til denne allsidige programvaren går langt utover enkel tegning. Jeg kan hjelpe deg med å etablere bedriftsstandarder, inkludert maler, koble tittelfelt til arksettet (sheetset), og dynamiske blokker. Videre er jeg ekspert på konfigurering av datauttrekk for arealberegninger, mengder og delslister, noe som gir deg muligheten til å effektivisere arbeidsflyten din og maksimere effektiviteten.

autocad konsulent

På Meier Byggeråd & Arkitektur er jeg dedikert til å løfte arkitektoniske prosjekter til nye høyder. Med min urokkelige forpliktelse til ekspertise innen arkitekttjenester, står jeg som din pålitelige partner for å oppnå arkitektonisk suksess. Kontakt meg i dag for å starte en reise mot innovasjon og presisjon. Din arkitektoniske visjon, min ekspertise – sammen bygger vi kvalitet.

Kontakt oss.

Utforsk mine omfattende tjenester og finn ut hvordan jeg kan bidra til ditt neste byggeprosjekt. Ta kontakt nå ved å besøke min kontaktside for å komme i direkte kontakt med meg. La oss samarbeide og forme en bedre fremtid for dine prosjekter.

Takk for at du vurderer Meier Byggeråd & Arkitektur som din betrodde samarbeidspartner. Sammen bygger vi storhet.